Bij squash zijn er 6 strategische mikpunten (targets). De bal doelbewust spelen op deze targets zorgt voor tactische voordelen in de games. Op woensdagavond 27 maart organiseren Boelie en Ronald een squashclinic die in het teken staat van de targets. Deze clinic is bedoeld voor alle speelniveaus en is een mooie manier om je wedstrijdopbouw te verbeteren. 

De clinic wordt gegeven door onze vaste trainer Ronald en is voor de dag- en volledig lidmaatschappen en strippenkaarthouders, ongeacht het speelniveau. De clinic start om 19.00 en bestaat uit twee delen; 

  • In het eerste deel (+- 15 a 30 min) wordt er mondeling uitleg gegeven over de 6 targets en hoe dit het beste in een wedstrijd kan toepassen.  
  • In het tweede deel wordt dit op de banen toegepast door middel van meerdere wedstrijden per deelnemer. 
  • Gedurende het tweede deel zal Ronald ook individueel tips en trics geven om de wedstrijdopbouw te verbeteren. 

Voor de clinic zijn er minimaal 9 deelnemers benodigd en er is ruimte voor ongeveer maximaal 15 deelnemers. Bij de indeling van de subgroepen wordt er rekening gehouden met de individuele speelsterktes.

De kosten voor het dag- en volledig lidmaatschap bedragen € 6,00 per deelnemer (vooraf te betalen via een Tikkie). De kosten voor de strippenkaarthouders bedragen € 6,00 per deelnemer (vooraf te betalen via een tikkie) en 2 strippen (deze zullen worden afgeschreven).

De inschrijftermijn eindigt op woensdag 20 maart en enkele dagen daarna wordt het speelschema bekend gemaakt. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar competitieleider@srgl.nl onder vermelding van Squashclinic 27-03. In de e-mail graag je naam en telefoonnummer aangeven.