Op woensdag 29 maart wordt er een squashclinic gehouden die in het teken staat van wedstrijdopbouw. Deze clinic is bedoeld voor alle speelniveaus. Het is een mooie manier om je wedstrijdopbouw te verbeteren.

De clinic wordt gegeven door onze vaste trainer Ronald en is voor de dag- en volledige lidmaatschappen, ongeacht het speelniveau. De clinic start om 19.00 uur en bestaat uit twee delen:

  1. In het eerste deel (+- 15 a 30 min) wordt er mondeling uitleg gegeven over hoe je het beste een wedstrijd kan opbouwen.
  2. In het tweede deel wordt dit op de banen toegepast door middel van meerdere wedstrijden per deelnemer. Gedurende dit tweede deel zal Ronald ook individueel tips en trics geven om de wedstrijdopbouw te verbeteren.

Voor de clinic zijn er minimaal 9 deelnemers nodig en is er ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Bij de indeling van de subgroepen wordt er rekening gehouden met de individuele speelsterktes. De kosten bedragen € 7,50 per deelnemer (vooraf te betalen via een Tikkie). Aan het eind van de clinic zal er een loting worden gedaan. De winnaar hiervan ontvang één gratis training van 45 minuten.

De inschrijftermijn eindigt op woensdag 22 maart en enkele dagen daarna wordt het speelschema bekend gemaakt. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar competitieleider@srgl.nl onder vermelding van Squashclinic 29-03. In de e-mail graag je naam en telefoonnummer aangeven.