11 maart 2020: Squash Battle

Je kunt gewoon binnenlopen op die avond en hoeft je dus niet van tevoren aan te melden. Je speelt wedstrijden van 2 games en krijgt allerlei tips & trucs van onze squashleraar. Deelname is geschikt voor ieder niveau. De battle is van 18.30 – 20.30 uur. Voor leden is de battle gratis en voor strippenkaarthouders slechts € 7,50.


Zondag 15 maart 2020 clubkampioenschappen

Winnie zal hier binnenkort meer over vertellen.


Komende Squash Battles: 6 mei, 9 september en 4 november 2020.


SRGL squashladder; elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau

Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveua dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Je kunt je hier inschrijven.


Competitie 2019/2020

Hier kun je zien hoe de SRGL-teams het doen in de competitie. Aanmoedigen wordt aangemoedigd.

Op onze Facebook pagina kun je ook squash- en competitiefilmpjes van ons zien… ?


Squashtrainingen

Via SRGL kun je ook trainingen volgen. Trainingen zijn mogelijk doordeweeks en in het weekend, zowel in de ochtend, overdag als in de avond. Interesse? Neem contact op met onze trainer (telefoonnummer:  06-20386496) om een afspraak te maken.

Onze squashtrainer is voormalig nr. 3 van Nederland en Nederlands teamspeler. Hij geeft al meer dan 15 jaar squashtrainingen op alle niveaus.