De pachter van het Perfect Café is per 19 maart 2022 gestopt. De bar wordt tijdelijk door LTV in eigen beheer genomen.


Clubkampioenschappen 22 mei 2022

Op zondag 22 mei worden de jaarlijkse club clubkampioenschappen georganiseerd. Hierbij gaat het om gezelligheid en competitie. Er zijn drie poules; beginners, half gevorderde en gevorderde (competitiespelers), waarbij er een minimaal aantal wedstrijden wordt gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers en poulgrootte duurt het de ochtend en / of middag. Deelname is voor alle type lidmaatschappen inclusief strippenkaarthouders. En de kosten zijn € 5,00 (vooraf betalen via een Tikkie). Inschrijftermijn eindigt op 15 mei en enkele dagen daarna wordt het speelschema bekend.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar competitieleider@srgl.nl o.v.v. Clubkampioenschappen 2021 – 2022. In de e-mail graag aangeven:
    – Naam
    – Telefoonnummer
    – Voorkeur voor poule (beginners / half gevorderde / gevorderde)

Met vriendelijke groet,
Marlou & Boelie


Clubochtend op zondagmorgen en clubavond op maandagavond

Zondagochtend en maandagavond zijn de momenten waarop je zonder afspraak kunt binnenlopen om een paar partijtjes te squashen. Je hangt je pasje af op het bord om in rondes van 20 minuten er tegenaan te gaan. Als het je wat lijkt om lid te worden, kun je altijd een keertje gratis meespelen. Stuur dan even een mailtje naar info@srgl.nl.

(clubochtend voor alle leden, clubavond voor leden met volledig lidmaatschap)


Squash Battles

Bij een Squash Battle kun je gewoon binnenlopen zonder je van tevoren aan te melden. Je speelt wedstrijden van twee games tegen verschillende tegenstanders. Bijzondere is dat onze trainer Ronald er is om tips te geven om net meer uit die wedstrijden te halen.  Voor leden is de battle gratis en voor strippenkaarthouders Euro 7,50 (gelijk bij binnenkomst afrekenen bij de trainer).

De volgende battle is op donderdag 3 maart 2022 van 19.30 tot 21.30 uur (was eerst gepland op woensdag 2 maart, maar verzet wegens omstandigheden).


SRGL squashladder; elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau

Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveua dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Je kunt je hier inschrijven.


Competitie 2021/2022

Hier kun je zien hoe de SRGL-teams het doen in de competitie. Aanmoedigen wordt aangemoedigd.

Op onze Facebook pagina kun je ook squash- en competitiefilmpjes van ons zien… ?


Squashtrainingen

Via SRGL kun je ook trainingen volgen. Trainingen zijn mogelijk doordeweeks en in het weekend, zowel in de ochtend, overdag als in de avond. Interesse? Neem contact op met onze enthousiaste trainer Achi Charradi, telefoonnummer 06 10391634 om een afspraak te maken.


Leuke links op het internet

16 9 2020: Verbazingwekkend: zó veel calorieën verbrand je met een potje squash

25 8 2020: 81 jaar en nog drie keer per week squashen: ‘Gewoon doorgaan!’

7 12 2021: Vijf redenen waarom squash gezond is