Komende activiteiten

Voor het komende seizoen 2022-2023 staan er wederom meerdere activiteiten op de planning. Noteer alvast de volgende data:

De activiteiten zijn voor alle leden. De gedachte is dat elke activiteit een andere nadruk heeft en dat elk type speelsterkte mee kan doen.

Het nieuwjaarstoernooi en de clubkampioenschappen zullen georganiseerd worden door Marlou en Boelie. De squash battles/clinics zullen georganiseerd worden door Ronald (squashtrainer) en Boelie. Circa 6 weken voorafgaand aan de activiteiten zal er meer inhoudelijke informatie worden gestuurd over de desbetreffende activiteit.

Suggesties en verzoeken zijn altijd welkom. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Boelie via competitieleider@srgl.nl


Clubochtend op zondagmorgen en clubavond op maandagavond

Zondagochtend en maandagavond zijn de momenten waarop je zonder afspraak kunt binnenlopen om een paar partijtjes te squashen. Je hangt je pasje af op het bord om in rondes van 20 minuten er tegenaan te gaan. Als het je wat lijkt om lid te worden, kun je altijd een keertje meespelen. Stuur dan even een mailtje naar info@srgl.nl.

De clubochtend is voor alle leden, de clubavond voor leden met een volledig lidmaatschap.


SRGL squashladder, elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau

Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Je kunt je hier inschrijven.


Competitie 2022/2023

Hier kun je zien hoe de SRGL-teams het doen in de competitie. Aanmoedigen wordt aangemoedigd.

Op onze Facebook pagina kun je ook squash- en competitiefilmpjes van ons zien.


Squashlessen

Via SRGL kun je ook trainingen volgen. Trainingen zijn mogelijk doordeweeks en in het weekend, zowel in de ochtend, overdag als in de avond. Interesse? Neem contact op om een afspraak te maken met één van onze enthousiaste squashtrainers! Meer info…