Reserveren

Reserveren is heel eenvoudig via SRGL. Ga naar ons reserveringssysteem en reserveer je squashbaan.

Keertje uitproberen?

  • Wil je een keer squashen met een gratis strippenkaart met 2 strippen? Geen probleem mits je sportschoenen hebt die niet afgeven.
  • Mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum naar info@srgl.nl .
  • Je krijgt dan binnen een dag een mailtje en kunt met ons reserveringssysteem een baan reserveren. Op een tijdstip dat jou uitkomt. Je inloggegevens blijven hetzelfde als je een strippenkaart neemt of lid wordt.

Hoe en hoe vaak kan ik reserveren?

Als clublid: je kan binnen een week altijd twee reserveringen doen. Één reservering een week van tevoren, en je kunt op de dag zelf een tweede reservering maken. Dus stel dat het vandaag maandag is, en je hebt voor vrijdag een reservering gemaakt, dan mag je vandaag ook een reservering maken. En morgen als het dinsdag is ook. En als het vrijdag is ook: dan heb je dus twee reserveringen op 1 dag.

Als strippenkaarthouder met een elektronische strippenkaart: Zie hierboven, maar dan maximaal 4 dagen van tevoren. 2 strippen per baan per periode (een half uur of drie kwartier).

Je kunt een baan in je eentje reserveren met twee strippen, of samen met een lid/strippenkaarthouder voor 1 strip.

Kopen? Zie https://srgl.nl/lidmaatschappen/


Let op, de baanverlichting van je gereserveerde squashbaan gaat 5 tot 15 minuten voor aanvang aan en 5 tot 15 minuten na afloop uit.