Bij SRGL kan je professionele squashtraining krijgen van onze squashtrainers. De squashlessen worden gegeven voor elk niveau! De beginners, de recreanten, de competitiespelers maar ook als je nog nooit hebt gesquasht: iedereen is welkom!

De trainingen zijn voornamelijk technisch en tactisch van aard. Er zijn privétrainingen en groepstrainingen van maximaal 3 personen. De lessen worden gegeven doordeweeks en in het weekend. Het boeken van de lessen gaat via de squashtrainers. Als je lid bent betaal je geen baanhuur en als je een strippenkaarthouder bent dan betaal je per persoon een strip als je les neemt.

Squashles Amersfoort Ronald van den Boogaard

Neem les, verbeter je spel en geniet meer van squash met je squashmaatje, bij de clubladder, de clubochtend en -avond, de competitie en bij de toernooien!

Een les duurt 45 minuten en de kosten zijn:
1 persoon € 35,-
2 personen € 20,- p.p
3 personen € 15,- p.p

Squashles van Ronald van den Boogaard

Squashles Leusden Ronald van den Boogaard

Ik ben geboren en getogen in Utrecht en speel zo goed als mijn hele leven al squash. Ik ben op mijn zesde begonnen en ik kreeg al les vanaf mijn zevende. Ik heb in het Nederlands team gespeeld en ben 3e geweest van Nederland. Tijdens mijn jeugdjaren heb ik met verschillende nationale en internationale topcoaches gewerkt en veel kennis opgedaan. Daarnaast geef ik al meer dan 25 jaar squashtrainingen en clinics. Ik ben visueel ingesteld en resultaatgericht. Het technische en tactische aspect met creativiteit vind ik het meest belangrijkste. De trainingen worden op de persoon afgestemd waarbij ik kijk naar de persoonlijke mogelijkheden om zijn of haar spel te verbeteren.

Squashles van Achi Charradi

Meer info over Achi binnenkort…

Boek nu je squashtraining

  • Ronald van den Boogaard – 06 20386496
  • Achi Charradi – 06 10391634