Op zondag 4 september wordt de Seizoensopening georganiseerd. Hierbij gaat het om elkaar weer zien, gezelligheid en competitie. Oftewel, er goed inkomen voor het nieuwe squashseizoen!

Er zijn twee poules: Poule A en Poule B Bij poule A wordt er een schema uitgespeeld volgens het “best of 3/5” principe. Bij poule B wordt er op tijd gespeeld met een gegarandeerd aantal wedstrijden. Voor beide poules geldt: het toernooi duurt van 12.30 tot ongeveer 17.00. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het iets vervroegd en/of verlaat worden. Indien subpoules nodig blijken te zijn wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het speelniveau.

Deelname is voor alle niveaus en alle type lidmaatschappen inclusief strippenkaarthouders. Voor de leden zijn de kosten € 2.50 per deelnemer (vooraf betalen via een Tikkie). Voor de strippenkaarthouders € 2.50 per deelnemer (vooraf betalen via een Tikkie) + 2 strippen.

De inschrijftermijn eindigt op zondag 28 augustus en enkele dagen daarna wordt het speelschema bekend gemaakt. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar competitieleider@srgl.nl onder vermelding van Seizoensopening 2022 2023. In de e-mail graag aangeven:

Naam
Telefoonnummer
Poule (incl. indicatie niveau)
Type lidmaatschap

Tot ziens op 4 september!

Marlou & Boelie