Op woensdagavond 16 november wordt er een squashclinic georganiseerd die in het teken staat van spelopbouw & no let, let en stroke. Oftewel, ongeacht het speelniveau een mooie manier om je spel verder te verbeteren.

De clinic wordt gegeven door onze vaste trainer Ronald en is voor de dag- en volledig lidmaatschappen, ongeacht het speelniveau. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit twee delen;

  • In het eerste deel (+- 15 a 30 min) wordt er mondeling uitleg gegeven over hoe je het beste je spelopbouw kan doen en wanneer iets een no let, let of stroke is.
  • In het tweede deel (+- 60 min) wordt dit op de baan toegepast waarbij er d.m.v. rouleren wedstrijden worden gespeeld (ieder wisselt spelen af met scheidsrechten).
  • Gedurende het tweede deel zal Ronald ook individueel tips en trics geven om het spel en/of de beslissingen van de scheids verder te verbeteren.

Voor de clinic zijn er minimaal 9 deelnemers nodig en er is ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er één groep of worden er twee groepen gevormd. Bij de indeling van de groepen en subgroepen wordt er rekening gehouden met de individuele speelsterktes. Indien er één groep is starten we om 20.00 uur. Indien er twee groepen zijn start de eerste groep om 19.00 uur en de tweede groep om 20.30 uur.

De kosten bedragen € 5,00 per deelnemer (vooraf te betalen via een Tikkie).

De inschrijftermijn eindigt op woensdag 9 november en enkele dagen daarna wordt het speelschema bekend gemaakt. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar competitieleider@srgl.nl onder vermelding van Squashclinic 16-11. 

In de e-mail graag je naam en telefoonnummer aangeven.